C6
Menu

André-Gustave Citroën (1878-1935): Different is everything.

C6 - nuomojamas automobilis - tikras senosios mokyklos Citroën.

svetainės c6.lt autoriaus Rolando nuotrauka Rolandas Kuprys - Paskelbta skyriuje: C6 data: 2017 vasario 28 d.

Citroën puikiai suvokė, kad tai bus automobilis, kuris bus parduodamas šimtais, o ne tūkstančiais ir tikslingai kūrė kaip tokį, be kompromisų „tikrą” senosios mokyklos Citroën.

Džiugu, tolimojoje Japonijoje Citroën C6 modelis buvo pripažintas geriausiu importuojamu automobiliu 2006 metais.


Jei Jūs vertinate savitą ir individualų stilių, žengiate ne populiariu ir visiems įprastu keliu, ieškote išskirtinumo, suvokiate ir garsiai sakote, kad vertinga ne tai, kas masiška, o tai, kas reta - Citroën C6 kaip tik Jums. Nuomokitės ir stebinkite.
Faktas, kad Jūsų pasirinkimas taps (taip, potencialas tam didžiulis) diskusijų objektu, puikiai iliustruoja, kad Jūsų pasirinkimas tiesiog neliks nepastebėtas, kaip, tikėtina, tai nutiktų pasirinkus labiau tipišką „saugų” variantą.

Citroën C6 yra idealus automobilis tiems, kurie nėra nusiteikę sekti normomis. Jis patrauklus net būdamas šalia tris ar keturis kartus tiek kainuojančių automobilių, dėka jo radikalaus stiliaus, nuostabaus važiavimo komforto ir rafinuotumo.
Citroën C6 parodoje - C6.lt

Citroën nesitikėjo parduoti daug C6. Be prekybos atstovų turimų demonstracinių vienetų, automobiliai buvo gaunami tik pagal užsakymą gamyklai. Taigi nuolaidos buvo galimos tik buvusiems demo ir retai atšaukiamų užsakymų vienetams. Čia negaliu susilaikyti nepacitavęs komentatorių po vienos C6 apžvalgos dialogo ištraukos. Komentatorius "thetruth" slapyvardžiu, rašo:
- Jei jis (C6 - mano pastaba) būtų „puikus” jo būtų buvę parduota daugiau kaip 25,000 vienetų.
- Pagal šią logiką, per visus laikus nė vienas Ferrari nėra buvęs puikus - jam atsako diskusijos dalyvis „General Purpose” vardu.

„Pasak Citroën, 75 procentai jūsų nenorės šio automobilio, nes jūs esate patenkinti BMW, Mercedes ar Audi. - pasakoja Britų automobilių televizijos žurnalo „ Fifth Gear” (liet. Penktoji pavara) laidos vedėjas. - Kiti 25 procentai iš jūsų praeis pro šalį, vėlgi pasak Citroën, nes jūs patenkinti Jaguar, Volvo ar Saab, taigi lieka, - ir mes čia atlikome tikslius matematinius skaičiavimus, - kad nulis procentų iš jūsų ketina pirkti naują C6.”

„Ir todėl, - tęsia jis - kad nė vienas jūsų neketina pirkti šio automobilio, tampa svarbiu reikalu jį išbandyti, kadangi jums reikia sužinoti, ką jūs prarandate.”


Fifth Gear apžvalga


Jei įdomu ką, pažiūrėkite laidos įrašą, kurį Jūsų patogumui nepatingėjau subtitruoti lietuvių kalba:


Citata iš: Citroen C6 Saloon (2006 - 2012) review paskelbė AutoTrader